Airsalm – Servicii

Incinerare și repatriere urnă.

Incinerarea persoanei decedate se poate realiza numai în conformitate cu legislația țării respective, apelând la serviciile unei firme de pompe funebre.

  • Durata difera in functie de momentul decesului. Poate fi vorba de cateva zile in cazul in care decesul a avut loc recent, si pe cale naturala sau poate dura mai mult in cazul in care decesul a survenit in urma unui accident sau decesul a avut loc in trecut, persoana este deja inmormantata si se doreste esumarea acesteia, incinerarea si repatrierea urnei cu cenusa acasa in Romania.
  • Airsalm prin firmele de parteneriat de care dispune poate asigura transportul urnei cu cenușă din orice țară din lume până acasă în România.
  • Predarea urnei și a documentelor se va face în baza unui act de predare-primire și numai în prezența unui membru al familiei sau a unei persoane împuternicită de familie.
  • De regulă, aceasta este o procedură care nu este foarte simplă, dar cu siguranță că noi cei de la AIRSALM vom asista familia în cauza, în toate procedurile inerente fiecărei etape. Durata poate fi de câteva zile în cazul în care decesul a avut loc recent sau poate să dureze maxim 60 de zile în cazul în care înmormântarea a avut loc în trecut.
  • Pentru transportul urnei cu cenușă din străinătate în România nu este nevoie de întocmirea pașaportului mortuar.