Airsalm – Repatriere Decedați

Repatriere decedați și transport funerar din Comunitatea Europeană în România.

Daca esti pe aceasta pagina de web probabil ca te confrunti cu problema unui deces pe teritoriul Comunitatii Eurpene in Romania.

Desigur ca legislatia este destul de stufoasa si desi se aseamana tine intodeuna cont de particularitatile fiecarui stat in parte. De multe ori aceasi lege care este promulgata pe teritoriul unei tari are anumite modificari pentru fiecare zona ( judet ) administrativa in parte.

Este imposibil de a explica toate aceste lucruri in acest articol. dar nu trebuie sa iti faci probleme. In cazul in care cauti informatii pe care nu le gasesti publicate in siteul nostru, noi cei de la Airsalm suntem la dispozitia ta pentru a-ti da informatii concrete la orice intrebare legata de un serviciu de repatriere. Indiferent de problema sau de complexitatea cazului te asiguram ca vom gasi solutii concrete la orice problema care poate interveni in astfel de cazuri, indiferent de localitatea sau tara unde a avut loc decesul

Te ascultam pentru a intelege problema ta apoi iti vom spune asumandu-ne toate responsabilitatea despre  CEEA CE TREBUIE SA FACI  si mai mult despre CEEA CE NU TREBUIE FACUT  in asemenea situatii.
Vom face toate demersurile necesare pentru a obtine pașaportul. pasaportul mortuar care va fi ridicat de la Consulatul Romaniei de competenta pentru zona unde a avut loc decesul. Certificatul de deces internațional, va avea aplicata apostila necesara, pentru cazurile in care legislatia cere acest lucru. Costul acestei apostile intra intodeuna in costul serviciului de repatriere. Poti fi sigur ca te vom informa si iti vom explica absolut tot  ceea ce trebuie sa faci la sosirea  în România pentru preschimbarea documentelor eliberate de autoritatile engleze in vederea obtinerii certificatului  de deces romanesc

O parte din tarile europene sunt semnatare ale conventiei de la Berlin. Altele nu sunt, iar in cazul unui deces lucrurile sunt un pic mai complicate. Nu trebuie sa iti faci probleme . Noi ne vom ocupa absolut de tot ceea ce este necesar pentru intocmirea docuemntelor de stare civila, de poliție mortuară,  sanepid sau medicină legală si tanatopraxie indiferenta daca este vb despre un deces natural sau prin violenta.

Pentru a cunoaste mai multe informatii in legatura cu aceste servicii te pot consilia sa vizitezi  paginile  noastre web  www.airsalm.ro sau www.airsalm.it Sunt publicate foarte multe informatii pentru serviciile de repatriere decedati si transport funerar din strainatate in Romania. De asemenea publicam informatii si pe pagina noastra de facebook: Airsalm Romania.

De asemenea atat eu cat si colegii mei suntem la dispozitia dumenvoastra pentru orice informatie de care ai nevoie. Oferim asistenta telefonica 7/7 pentru decese naturale sau accidente cu victime. Numerele noastre de contact sunt : 004. 0760 715 509 sau 0039 389 162 5052

Preluam riscul, oferim consiliere si siguranta. Suntem responsabili in ceea ce spunem si cea ce facem. Dupa discutia cu noi te putem asigura de faptul ca ve-i putea lua o decizie inteleapta.

Apeland la firma Airsalm te asiguram ca  problema cu care te confrunti in acest moment are o rezolvare si ca totul se va termina cu bine. Te poti baza pe profesionalismul, experienta si etica profesionala pe care am reusit sa le acumulam in decursul anilor.

Ne onoram intodeauna promisiunile facute familiei.

Emil Bran

Consilier Repatrieri Airsalm
Tel RO 004.  0760 715 509
Tel. IT  0039.389.162.5052
e-mail: airsalm@yahoo.it  | airsalm@airsalm.ro
website: www.airsalm.ro  | www.airsalm.com
Facebook : Airsalm Romania