Airsalm – Repatriere Decedați

Repatriere decedați și transport funerar din Anglia, Irlanda Scoția în România.

Daca esti pe aceasta pagina de web probabil ca te confrunti cu problema unui deces pe teritoriul Marii Britanii, Irlandei sau in Scotia.

Acest gen de probleme mai devreme sau mai târziu se întâmplă la fiecare dintre noi. Face parte din viață noastră, a  fiecărui om. Trebuie privite cu maturitatea necesară, cu demnitate. Nu putem suferi în locul tău dar vom avea grijă că  totul să se termine cu bine.

Trebuie sa stii ca pentru a putea face o repatriere din Marii Britanii, Irlandei sau in Scotia in Romania firma care se va ocupa de serviciul de repatriere trebuie sa aiba experienta si profesionalismul necesar pentru un asemenea serviciu.

Atat eu cat si colegii mei din cadrul firmei de repatrieri Airsalm, suntem profesionisti  in domeniul asistentei funerare de repatriere decedati din teritoriul  Marii Britanii, Irlandei sau din Scotia si depunem  in permanenta eforturi constante, pentru a gasi solutii concrete la orice problema care poate interveni in astfel de cazuri, indiferent de localitatea unde a avut loc decesul

Te ascultam pentru a intelege problema ta apoi iti vom spune asumandu-ne toate responsabilitatea despre  CEEA CE TREBUIE SA FACI  si mai mult despre CEEA CE NU TREBUIE FACUT  in asemenea situatii.

Apeland la unul din numerele noastre de contact te vom consilia despre ce atitudine trebuie sa adopti si despre pasii pe care trebuie sa-i faci in astfel de situatie. Te vom informa  despre informatiile pe care trebuie sa le cunosti necesare întocmirii  documentelor de repatriere decedati necesare.

Iti vom explica pas pe pas care sunt taxele de medicina legala, ce declaratii trebuie sa faca familia si care sunt restul docuemntelor de care trebuie sa ne ocupam noi ca si firma.Vom face toate demersurile necesare pentru a obtine pașaportul. pasaportul mortuar care va fi ridicat de la Consulatul Romaniei de competenta pentru zona unde a avut loc decesul. Certificatul de deces internațional, va avea aplicata apostila necesara. Costul acestei apostile intra intodeuna in costul serviciului de repatriere. Poti fi sigur ca te vom informa si iti vom explica absolut tot  ceea ce trebuie sa faci la sosirea  în România pentru preschimbarea documentelor eliberate de autoritatile engleze in vederea obtinerii certificatului  de deces romanesc

Si nu in ultimul rand despre cum poti obtine ajutorul de inmormantare in Marea Britanie, Irlanda sau in Scotia. In functie de fiecare caz poti beneficia de alte ajutoare si  facilitati fiscale  in cazul in care familia se confrunta cu o astfel de problema si legislatia permite obtinerea acestor ajutoare.

Anglia nu este semnatara Conventiei de la Berlin si in cazul unui deces lucrurile sunt un pic mai complicate. Nu trebuie sa iti faci probleme . Noi ne vom ocupa absolut de tot ceea ce este necesar pentru intocmirea docuemntelor de stare civila, de poliție mortuară,  sanepid sau medicină legală si tanatopraxie indiferenta daca este vb despre un deces natural sau prin violenta.

Pentru a cunoaste mai multe informatii in legatura cu aceste servicii te pot consilia sa vizitezi  paginile  noastre web  www.airsalm.ro sau www.airsalm.com Sunt publicate foarte multe informatii pentru serviciile de repatriere decedati si transport funerar din strainatate in Romania. De asemenea publicam informatii si pe pagina noastra de facebook: Airsalm Romania.

De asemenea atat eu cat si colegii mei suntem la dispozitia dumenvoastra pentru orice informatie de care ai nevoie. Oferim asistenta telefonica 7/7 pentru decese naturale sau accidente cu victime. Numerele noastre de contact sunt : 004. 0760 715 509 sau 0039 389 162 5052

Preluam riscul, oferim consiliere si siguranta. Suntem responsabili in ceea ce spunem si cea ce facem. Dupa discutia cu noi te putem asigura de faptul ca ve-i putea lua o decizie inteleapta.

Apeland la firma Airsalm te asiguram ca  problema cu care te confrunti in acest moment are o rezolvare si ca totul se va termina cu bine. Te poti baza pe profesionalismul, experienta si etica profesionala pe care am reusit sa le acumulam in decursul anilor.

Ne onoram intodeauna promisiunile facute familiei.

Emil Bran

Consilier Repatrieri Airsalm
Tel RO 004.  0760 715 509
Tel. IT  0039.389.162.5052
e-mail: airsalm@yahoo.it  | airsalm@airsalm.ro
website: www.airsalm.ro  | www.airsalm.com
Facebook: Airsalm Romania

Airsalm asigura servicii repatrieri decedati si transport funerar din Anglia in Romania pentru orice familie care se gaseste in situatia de a se confrunta cu un deces in teritoriul din Marea Britanie. Airsalm ofera servici de repatriere decedati si transport funerar international, atat familiilor cat si firmelor a caror angajati isi pierd viata in accidente de munca, a societatilor de asigurari, precum si altor organizatii non guvernamentale si non profit care au necesitatea de a repatria o persoana decedata in ,, sistem social’’din orice parte a Angliei in Romania.

Asiguram servicii profesionale de repatriere decedati si transport funerar cu avionul cu incarcare de pe orice aeroport din Marea Britanie sau cu masini Mercedes Benz omologate pentru transport funerar si repatriere decedati in Comunitatea Europeana. La cererea familiei asiguram servicii de repatriere decedati in sistem social . Pentru a avea mai multe detalii privind serviciile noastre de repatriere decedati si transport funerar ,,social’’ puteti apela oricand la serviciul nostru de Asistenta Clienti. Repatrierea decedati sau transport funerar din Anglia in Romania este un serviciu garantat de firma Airsalm la un pret economic.

Serviciile de repatriere ,, social’’ sunt facute de firma noastra in asa fel incat familia sa aiba garantia ca nu va lipsi nimic din ceea ce a fost cerut conform cerintelor contractuale dintre firma Airsalm si doleantele familiei. Pentru repatrierile in sistem social organizatia Airsalm prin partenerii sai in orasele din Marea Britanie, asigura si serviciul de conservare a corpului pe durata transportului pana la sosire in Romania in asa fel incat la sosire sicriul va putea fi deschis ca cei ce acasa sa poata sa isi ia ramas bun pentru ultima data dela persona decedata.

Airsalm poate asigura la cererea familiei servicii de incinerare in Anglia precum si transportul urnei din Anglia in Romania. Intocmirea documentelor in vederea obtinerii pasaportului mortuar, necesar repatrierii persoanei decedate precum si orice alte servicii care sunt cerute de familie si care sunt prevazute de legea de Politie Mortuara a comunei pe raza caruia a avut loc decesul. Societatea Airsalm pentru orice serviciu de repatriere decedati sau transport funerar din Anglia catre Romania, asigurand profesionalitate si personal calificat, indiferent de zona din Marea Britanie unde a avut loc decesul.

Pentru a avea informatii complete privind repatrierea persoanei decedate sau a unui transport funerar din Anglia in in Romania asiguram un serviciu de asistenta clienti 24 h pentru serviciile de repatriere decedati si transport funerar Anglia – Romania. Personalul nostru va raspunde intrebarilor dumneavoastra si va va oferi o solutie imediata la orice problema ridicata de dumneavaostra.

* Prezenta noastra in Anglia este garantata in sistem de reciprocitate directa cu agentii in urmatoarele orase din Marea Britanie : Londra, Birmingham, Glasgow, Bradford, Southampton, Derby, Harrogate, Bath, Wigan, Aberdeen, Liverpool, Leds, Sheffield, Edingurg, Bristol, Manchester, LeicesterCardis, Coventri, Oxford,Dundee,Huddersfield asigurand un serviciu complet de repatriere si transport persoane decedate pentru orice comuna sau resedinta de judet din Romania. De regula transportul din Marea Britanie in Romania este facut cu avionul . Sosirea est epe aeroportul cel mai apropiat de localitatea unde va avea loc inmormantarea in Romania. La primirea sicriului in pe aeroport in Romania va fi prezent un reprezentant al firmei Airsalm care va prelua sicriul dela aeroport si il va transporta in localitatea indicata de dumneavaostra .
* Aeroporturile din Romania pot dupa fiecare caz in parte: Aeroportul International Otopeni – Bucuresti ; Aeroportul international Timisoara, Aeroportul International Bacau, Aeroportul International Cluj-Napoca.

Alte servicii oferite de firma Airsalm sunt cu plecare din orice parte a Angliei in Romania sunt urmatoarele:

* Intocmirea tuturor formalitatilor privind repatrierea persoanei decedate
* Consultanta gratuita pentru cererea de ajutor de inmormantare in Marea Britanie
* Tratament certificat de conservare a corpului. Tanatopraxie
* Sicrie speciale pentru repatrieri la pret de fabrica sau sicrie de lux
* Consultanta gratuita pentru servicii funerare sau transport funerar Marea Britania – Romania
* Organizare cerimoniei funerare in Anglia si transportul in Romania
* Documente de vama, cu imbarcare de pe orice aeroport din Marea Britanie
* Asistenza juridica gratuita in caz de deces din accidente sau moarte violenta
* Servicii personalizzate privind modalitatea de plata in rate

Puteti apela din Romania la numarul 0760715509 sau daca apelati din Anglia 004. 0760. 715.509 De asemenea in limba romana ne puteti apela si la numerele 0039.389 162 5052 / 0039.380 232 8242, sau va vom raspunde in scris la orice intrebare a dumneavoastra trimitand un e-mail la adresa: airsalm@airsalm.ro sau vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro

Experienta noastra dobandita pana acum , prin comportamentul si profesionalitatea acumulate in timp ne da posibiliattea sa garantam la orice situatie indiferent cat de complicata, o solutie imediata si personalizata. Complectatnd formularul de repatriere, din siteul nostru nu va creati absolut nici o obligatie contractuala fata de societatea noastra. Prin informatiile furnizate in formular ne dati posibilitatea sa va trimitem la adresa dumnevoastra de e-mail toate informatiile necesare repatrierii unei persoane decedate din Anglia in Romania sau a unui transport funerar precum si informatiile referitoare la modalitatea in care va fi executat transportul funerar, timpul in care va facut precum si costurile aferente serviciului de repatriere a personei decedate .
Cu deosebit respect, echipa Airsalm