Airsalm – Repatriere decedați

Servicii de repatriere decedati si transport funerar ITALIA - ROMÂNIA.

Airsalm pune la dispozitia familiilor care se gasesc in situatia de a repatria o persoana decedata din Italia in Romania, servicii professionale de repatriere decedati,  transport funerar cu masini Mercedes Benz  omologate respectand toate normele impuse de regulamentul european de Politie Mortuara.

Societatea Airsalm dispune de toate autorizatiiile necesare in vederea intocmirii documentelor de repatriere necesare in Italia. Ne vom ocupa de absolut tot ce inseamna birocratie si intocmirea docuemntelor indiferent de provincia sau localitatea unde a avut loc decesul.

Vom intocmi docuemntatia necesara la medicina legala, primarie, sanepid ( ASL ) comunicarea la Consulatul Romaniei, politia mortuara sau procuratura acolo unde este cazul. In cazul in care se opteaza pentru transportul cu avionul ne vom ocupa de  intocmirea  documentelor  vamale in aeroport, precum si orice  alte formalitati sau servicii legate de activitatea de servicii funerare necesare din Italia in Romania.

Societatea Airsalm are sediul legal si de logistica in Italia, de unde coordoneaza toata activitatea de transport funerar in Europa. Organizatia Airsalm garanteaza orice serviciu de repatriere cu plecare din Italia, Sicilia, Sardegna, sau alte insule mai mici care fac parte din punct de vedere administrativ de Italia.

Pentru a avea informatii complete privind repatrierea persoanei decedate din Italia in Romania firma Airsalm asigura un serviciu de asistenta clienti 24 h pentru serviciile de repatriere decedati si transport funerar.  Apeland telefonul de asistenta clienti 0039 389 162 5052 sau 004. 0760 715 509 ve-ti primi orice informatie necesara in cazul dumneavoastra.  Personalul nostru va raspunde intrebarilor dumneavoastra si va va oferi o solutie imediata la orice problema ridicata dedumneavoastra.

Serviciile noastre in Italia sunt:

– Recuperarea persoanei decedate de la locul decesului si depunerea acestuia la cea mai apropiata morga sau casa funerara
– Servicii funerare si cerimonie religioasa  in Italia asigurand personal calificat
– Intocmirea tuturor documentelor necesare in vederea repatrierii persoanei decedate in Romania. Intocmire documente si obtinere pasaport mortuar
– Intocmirea tuturor formalitatilor privind repatrierea persoanei decedate
– Consultanta gratuita pentru cererea de ajutor de inmormantare in Italia
– Sicrie speciale pentru repatrieri la pret de fabrica
– Transport funerara din Italia in Romania cu masini omologate
– Servicii de consultanta juridica in cazul deceselor survenite prin accidente de munca, accidente  rutiere, malpraxis| 
– Toate aceste servicii de repatriere decedati si transport funerar sunt la preturile cele mai mici.

Puteti apela din Romania la numarul  0760715509  sau daca apelati din Italia 004. 0760. 715.509 De asemenea in limba romana ne puteti apela si la numerele 0039.389 162 5052 / 0039.380 232 8242, sau va vom raspunde in scris la orice intrebare a dumneavoastra trimitand un e-mail la adresa: airsalm@airsalm.ro sau vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro

Ne implicăm direct și personal  pentru a onora promisiunile făcute familiilor care se confruntă cu un deces în străînătate.
Acționăm întodeuna cu profesionalitate, responsabilitate și demnitate. Vei fi liniștit cu noi, pentru că suntem profesioniști cu experiență în domeniu.
Cu Airsalm există ” ZERO SURPRIZE” pentru că serviciul de repatriere va fi un serviciu, care a fost discutat împreună punct cu punct în orice detaliu.

Suntem aici pentru a te ajută. Te poți baza pe noi pentru a trece mai ușor prin aceste încercări.

Cu stimă deosebită,
Emil Bran

Consilier Repatrieri Airsalm
Tel RO (0040) 0760 715 509
Tel. IT  0039.389.162.5052
Email: airsalm@yahoo.it
Website: www.airsalm.ro
Facebook : Airsalm România

 

Airsalm pune la dispozitia familiilor care se gasesc in situatia de a repatria o persoana decedata din Italia in Romania, servicii professionale de repatriere decedati,  transport funerar cu masini Mercedes Benz  omologate respectand toate normele impuse de regulamentul european de Politie Mortuara. Societatea Airsalm dispune de toate autorizatiiile necesare in vederea intocmirii documentelor de repatriere precum, servicii de expediere si primire pe orice aeroport din Italia. Servicii de intocmire a documentelor, la medicina legala, primarie, consulat sau ambasada, intocmire documente vamale inaeroport, precum si orice  alte formalitati sau servicii legate de activitatea de servicii funerare in Italia si  transport  funerar international.

Societatea Airsalm are sediul de logistica in Italia, de unde coordoneaza toata activitatea de transport funerar in Europa. Organizatia Airsalm garanteaza orice serviciu de repatriere cu plecare din Italia, Sicilia, Sardegna, sau alte insule mai mici care fac parte din punct de vedere administrativ de Italia.

Pentru a avea informatii complete privind repatrierea persoanei decedate din Italia in Romania firma Airsalm asigura un serviciu de asistenta clienti 24 h pentru serviciile de repatriere decedati si transport funerar.  Apeland telefonul de asistenta clienti ve-ti primi orice informatie necesara in cazul dumneavoastra.  Personalul nostru va raspunde intrebarilor dumneavoastra si va va oferi o solutie imediata la orice problema ridicata dedumneavoastra.

Serviciile noastre in Italia sunt:

Repatriere decedati | Transport funerar Italia -Romania | Incinerare | Transport urna cu cenusa din Italia in Romania | Servicii funerare in Italia asigurand personal calificat cu cerimonia religiosa la biserica | Transport funerar cu avionul si transport funerar combinat cargo si masina funerara in situatiile in care este necesar | Transportul funerar cu masina funerara dela spital-morga, la aeroportul de imbarcare|  Intocmirea tuturor procedurilor necesare la medicina legala, spital, primarie,  prefectura  in vederea obtinerii pasaportului mortuar in Italia|  Servicii professionale de imbalsamare certificata si garantata | Sicrie speciale pentru repatrieri conform normelor de politie mortuara din Italia in vigoare |Servicii de consultanta juridica in cazul deceselor survenite prin accidente de munca, accidente  rutiere, malpraxis|  Toate aceste servicii de repatriere decedati si transport funerar sunt la preturile cele mai mici.

Cele mai ieftine repatrieri din Italia in Romania cu plecare din urmatoarele orase:
* Repatrieri din Roma, Milano, Napoli, Torino, Genova, Bologna, Firenze, Bari, Venezia, Trieste, Udine, Verona, Palermo, Mesina , Catania, Padova, Parma, Modena, Brescia, Foggia, Rimini, Salerno, Ferrara, Sassari, Monza, Latina, Siracusa, Bergamo, Vicenza, Bolzano  pentru  orice  comuna  sau  resedinta  de  judet  din Romania.
* Transport funerar la preturi economice din orice provincie sau regiune a Italiei catre orice localitate din Romania de  asemenea  garantata de societatea Airsalm la cel mai mic pret in sistem social.
* Orasele mentionate mai sus sunt doar cateva din orasele italiene unde exista comunitati importante de cetateniromani si de unde societatea Airsalm poate organiza in timpul cel mai scurt si in conditiile  cele  mai  avantajoase economic  servicii  de  repatriere  decedati  si  transport  funerar din comuna Italiana unde a avut loc decesul catre oricelocalitate din Romania.

Alte servicii oferite de firma Airsalm sunt:

* Intocmirea tuturor formalitatilor privind repatrierea persoanei decedate
* Consultanta gratuita pentru cererea de ajutor de inmormantare in Italia
* Tratament certificat de conservare a corpului. Tanatopraxie
* Sicrie speciale pentru repatrieri la pret de fabrica sau sicrie de lux
* Consultanta gratuita pentru servicii funerare sau transport funerar
* Organizare cerimoniei funerare in Italia si transportul in Romania
* Documente de vama, cu imbarcare de pe orice aeroport din Italia
* Bilete de avion pentru membri familiei pentru a ajunge in Romania
* Asistenza juridica gratuita in caz de deces din accidente sau moarte violenta
* Servicii personalizzate privind modalitatea de plata in rate

Puteti apela din Romania la numarul  0760715509  sau daca apelati din Italia 004. 0760. 715.509 De asemenea in limba romana ne puteti apela si la numerele 0039.389 162 5052 / 0039.380 232 8242, sau va vom raspunde in scris la orice intrebare a dumneavoastra trimitand un e-mail la adresa: airsalm@airsalm.ro sau vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro

Va asiguram ca echipa Airsalm va sti sa fie alaturi de dumneavoastra indiferent de complexitatea cazului dumneavoastra. Cu siguranta ca impreuna vom reusi sa gasim o solutie imediata la orice problema de repatriere decedati sau transportfunerar din Italia in Romania la cel mai mic pret.

Cu deosebit respect, echipa Airsalm